De grootste uitdaging voor onze kinderopvang is het vinden van de juiste mensen, die het gedachtegoed van Huisje Boompje Beestje kunnen uitdragen en uitvoeren. Wil jij collega worden van onderstaande levenskunstenaars, laat het dan weten en stuur een email naar iksolliciteer@h-b-b.nl. Leg uit waarom jij bij Huisje Boompje Beestje past en stuur een recente foto mee. Succes!

 

Loopbaan

Wij hebben een instapfunctie met een minimaal aantal uren per week werk in combinatie met invalwerk. Daarna kom je in een team voor 3 of 4 dagen per week. Doorgroeien kan dan naar locatie-hoofd, die elke vestiging heeft.

 

Hartelijke groet,

Remy & Marieke

Martine - coach van Huisje Boompje Beestje

Janneke - Locatiehoofd Bezuidenhoutseweg

Charlotte - team Bezuidenhout

Belle - team Bezuidenhoutseweg

Rachel - locatiehoofd Stevinstraat

Els - team Stevinstraat

Lotte - team Stevinstraat

"Huisje Boompje Beestje is voor mij thuis komen. Tijd voor individuele aandacht en samen op ontdekkingstocht gaan. Ik zou dit avontuur voor geen goud willen missen!"

Maureen - Locatiehoofd van Regentesselaan

Anouk - team Regentesselaan

Marieke - team Regentesselaan

Emma - invalkanjer


 Kinderopvang Huisje Boompje Beestje is gevestigd in Den Haag. Bestaat uit 3 verschillende kinderopvang locaties met elk 1 groep.

Onze Naschoolse Opvang (NSO) met de naam Het Dagelijks Brood is overgenomen en heet nu Het Schuitengat.

 

"Wij leven met de seizoenen, er is aandacht voor grote en kleine dingen, de huiskamer is een echte huiskamer, en we eten (biologisch) aan een met zorg gedekte tafel en gaan er elke dag op uit, op avontuur, door de voordeur!"