Babygroep... op de Laan...

Na ruim 10 jaar maakten we toch de stap: een babygroep. We zijn gestart in april van 2019 en zijn heel tevreden  over het eerste jaar en werken met een paar geweldige krachten. De kindjes op de babygroep blijven tot maximaal 1,5 jaar op deze groep Op de Laan en gaan dan over naar een 1-4 jaar groep...

LRKP nummer: 642321048

Adres: Laan van Meerdervoort 124, 2517 BD  Den Haag

Openingstijden: 8.00 - 18.00 uur

 

INSPECTIERAPPORT


Klik hier om je in te schrijven op de wachtlijst van de babygroep op de Laan. Dit is dezelfde wachtlijst als van de Laan van Meerdervoort, want de kinderen stromen hier door naar de 1 tot 4 jaar groep, tenzij ze van een andere locatie komen.

Babygroep... Bezuidenhout Boven...

In 2019 maakte we voor het eerst de stap  om een babygroep te openen. Dit bleek gelukkig als snel een goede keuze. We hebben een goede manier kunnen vinden om onze visie te vertalen naar de behoefde van de aller kleinste. Sinds begin 2021 hebben we de deuren mogen openen van onze 2e groep voor de allerkleinsten. Deze groep is gevestigd in het zelfde, prachtige pand aan de Bezuidenhoutseweg 231. De kinderen blijven tot 1,5 - 2,5 jaar op deze groep en gaan dan over naar een 1-4 groep. 

 

 

Aanmelden kan via dezelfde wachtlijst als van de Bezuidenhoutseweg. Op de contact pagina kan er ingeschreven worden, hier staan ook de data van de kennismaking dagen.